ПБК НЕ ХАВАЄ А ХОВАЄ УЕРЕСЕРНУ ДІЙСНІСТЬ

1 серп. 2020

РОМАН КУХАРУК


 

ПРАВЛЯЧИЙ БИДЛЯЧИЙ КЛАС – кляса, як би мовив би  Павло Вольвач – се 1. Політтехнологи. 2. Політологи. 3. Журналісти. 4. Політики. 5. Місцеві еліти. 6. Їхня розмаїта прислуга. 7. Чиновники. 8. Правоохоронці а судді. 9. Ґрантоїди. За кулісами – олігархи і чужоземні спецслужби. І все отсе лайно булькає по іржавих уересерних трубах з єдиною метою – САМОЗБЕРЕГТИСЯ. Заради чого? КРАСТИ А БРЕХАТИ.

Криза ПБК – се аґонія УРСР Щербицького. Як не дивно, її активно асенізували режими Януковича і Зеленського, а Ющенка і Порошенка – навпаки – консервували.

Чому?

Комуїсти на чолі московської трійки (Кравчук-Кучма-Мороз) правили в Україні до 2004 року.

Комсомольці на чолі з Ющенком уладно мовили комуїстам: каравул густал шдать і правили після них до 2010 року.

До 2013 року протрималися у сідлі бандюки на чолі з Януковичем, яких в Українському клубі політкоректно називали ТІ, ЩО ВИЖИЛИ У ДЕВ’ЯНОСТІ. Їм давали сорок літ правління. Ан ніт. Утекли при першому ж шухері, прихопивши «усе чесно накрадене».

Після бандюків прийшли купи-продайчики на чолі з рошенівським чудом.

Після рошенівського чуда – український ріжновид Макрона – БЛАЗЕНЬ УНИЛОЄ ҐОВНО.

Ось так.

Найкрасномовнішим виявом ПБК є політолух Владімір Фєсєнка – який -- як лайно в ополонці – завше обслуговував кождого, хто приходить на Банкову 11. Цікаво було б глянути на ножиці його прибутків а видатків. Та й не тільки його.

Тасування колоди Кучма-Кравчук у Менську – се параліч ПБК.

У рошенівського чуда не краще з кадрами – призначати начальником штабу кривавого пастора – кривавого від «кривава мері» -- абсолютна криза жанру.

Призначення Мірчі тупого Луческу тренером Динамо – теж свідчить про кризу ПБК.

Що далі?

Українська революція неминуча.

Вона приведе до влади в Україні ДЕРЖАВНИКІВ, які запровадять европейські стандарти політики на основі українських цінностей і реалізовуватимуть прозахідну україноцентричну політику.

ПРАВЛЯЧИЙ БИДЛЯЧИЙ КЛАС давно видихнувся і пожирає сам себе – тобто свою уересерну суть.

Українство вистоїть, ПБК – ні.

Українство має благородну мету – творити українське майбутнє. ПБК не має майбутнього.