ЦВЄТНОСТІ ВІД ЙУХЛА ТРАНЗИТОМ З ГАЛИЧИНИ У КНЯЖОМУ КИЇВІ

26 лип. 2020

РОМАН КУХАРУК


 

 

На сей захід у ЦЕНТРІ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ  на Подолі мене запросив мій брат по духу Георгій Лук’янчук – Жора – журналіст, голова СОЛОВЕЦЬКОГО БРАТСТВА, фанат жовто-синьої символіки. Мовлялечки, буде кругляк на тему символіки – приходь.

Прийшов.

Бляклі акварелі. Серед них чудовий жовто-синій знак сонця-вогню Дніпра-води. Псевдо автора. Легенда про його прямий зв’язок з Господом.

Ось погляд Василя Василашка на сю подію:

Письменник Роман КУХАРУК сфотографував нас, мене як представни-ка Товариства "Знання" України з журналістом Георгієм Лук"янчуком та юристом Олегом Березюком, на виставці "Цвєтності" OL"SVOL"D, яку вів громадський діяч з Львівщини Ярослав Янишин, який, зокрема, пояснюючи суть дійства, перконував нас, що ми на виставці не сиволічно-містичних картин, а творів, у яких закодовані "Божі окровення". Виставку ми відвідали в Центрі української культури і мистецтв на Подолі в Києві. Правда, ведучий Я.Янишин не зміг переконливо відповісти Р.Кухаруку, чому українська виставка названа не українським, а російським словом "Цвєтності".

Справді, слово ЦВЄТНОСТІ тут ключове. І воно московське.

Ведучий Ярослав Янишин у вишиванці з Галичини ніс все, що на душу йшло – семіти захопили світ, хочуть скоротити через пандемію популяцію, в українській владі панують чужинці, українці недолугі терпили, семіти непродуктивні. І вивершувалася ся вся московитська маячня ідеєю майбутнього єднання-братання християн-мусульман.

Я направду мовив про неприпустимість уживання московитського ЦВЄТНОСТІ, на що пан промовець здобувся на мисль – же се від Бога. Його донька Леся, же виявилася курваторкою сего дійства, катеґорично заборонила будь яку дискусію – чисто по московитськи – і вказала мені на двері. Я сій дамочці дав зрозуміти, же я не в неї дома, а у ЦЕНТРІ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ, же існує на мої податки, і тому не потерплю московської пропаґанди у центрі княжокого Київа.  

Мене здивувала присутність на заході адвоката Олега Березюка. У приватній розмові він повідомив, же був там випадково – Янишин, як колишній десантник, знайшов го по базі даних десантників і запросив.

Отже, українці, будьте обережні – ворог мімікрує і наступає звідусіль.

До речі, виставці відмовили у прихистку – до їхньої чести – Музей історії Київа а Софія Київська. А от Центр української культури позарився на московську макуху.

Шкода.

Але будьмо пильні і знищуймо ворога у зародку скрізь, де побачимо.