attach.jpg

НАЦІЯ ЦЕ ГІДНІСТЬ

13 трав. 2010


Привіт.
Вчора Толстоухов -- цілий міністр кабінету міністрів -- проявив малодушшя, поставивши себе у визначний ряд гонителів  Українського клубу -- поряд з націоналістами-бізнесменами Рондзістим, Рогом, Семенюком, Юрченком.
Причина -- Звернення до українців.
Толстоухов істерично заявив, що така позиція унеможливлює присутність Українського клубу на Фролівській раз на тиждень.
Три місяці тому це ж сказали і перелічені послідовники Рико Ярого. До речі, ні їх закислий Український погляд, ні їхні інші ресурси не поставили Звернення до українців. На відміну від мельниківців, які і на сайті поставили, і в Українському слові оприлюднили.
Знаю, що Рондзістий з Рогом наввипередки перешлють високому керівництву роздрук цих моїх слів, але вони мають чітко знати і здавати собі справу, що поки вони в ОУН є, Українському клубові з нею не по дорозі. Яка різниця між нами? Дуже проста. Вони будують свій особистий добробут на паразитуванні на імені Бандери, ми -- продовжуємо справу Бандери.
Звернення до українців закриє перед нами багато дверей. Але якісь і відкриються.
Янукович со товарищі працює на українське майбутнє, намагаючись унеможливити його.
Перестарки, що "сплатіліся" довкола  своєї т'Юльки,  своєю неміччю і відвертою грою на ворога теж наближають українське майбутнє.
Нація це гідність.
Тому яники б'ють по ній щодня-щогодини. Але нація стає міцнішою, бо націю створив Бог. А все що створене божим промислом -- вічне.
Зараз маємо момент істини -- всі негідники, провокатори, потаємна ворожа наволоч  показують себе. На їх місце прийдуть гідні люди. Молодь. Енергія молоді   і досвід достойних людей старшого покоління дадуть нову якість -- міцну інституізовану силу української нації.
Гаразд.
До роботи.

УкрАінські співачі, діячі...
Андрій КЛЮЄВ.