L04oHhktahA.jpg

НАЦІЯ ЦЕ ГІДНІСТЬ 90

12 бер. 2013


Розвидняється.

 Нові люди дають багато свіжої енергії, нових ідей, нових поштовхів до життя.

Мандри світом, реалізація діточих мрій, самореалізація через творчість, забезпечення своєї внутрішньої свободи -- ось важливі для мене речі.

Шкода за Володмиром Мельником. В день, коли його ховали -- а я не знав -- мені було млосно-гидко на душі. Ще подумав, хтось рідний мені по духу відійшов. Так воно і було. Ще встигли побувати у нього в господі, чути голос, пити чарку, читати йому свої твори. Це було так давно, а здається -- вчора -- у падолисті 2011 року. Перед тим востаннє повитав Мокрого з його днем народження. Він залив свій вогонь помиями. Так і лишиться в пам\'яті глибини.

Багато гарного на вечорі Шевченка в неділю -- Плахотнюк, Тарас, хор, Сверстюк з виявом одвічного українського прибіднення, родина Литвинів, Микола Шекера як геніяльний читець Кобзаря і ненаситець у тому читанні...

Запоєм іде СВІТОВА ІСТОРІЯ Крип\'якевича тритомова. Стиль, лапідарність. море інфи, що складається в просту систему розвитку людського духу а вселюдської радости буття. Стільки крові -- заради чого? Ге ж.

Дай мені Господи силу перескочити психолігчну яму але дай і сили і сили у радості.

БОГ СВОЄ БЕРЕЖЕ

Євген СВЕРСТЮК