Korinets

УКРАЇНСЬКА СТИХІЯ А ВОРОГИ

8 квіт. 2021

РОМАН КУХАРУК


 

Що таке українська стихія і з чим її їсти?

Про неї добре мовив Юрій Липа у праці  ПРИЗНАЧЕННЯ УКРАЇНИ:

http://www.litforum.com.ua/index.php?r=7&a=488

Про український характер у порівнянні з московитами а ляхами мовлено у праці Володимира Антоновича ТРИ НАЦІОНАЛЬНІ ТИПИ НАРОДНІ:

http://www.litforum.com.ua/index.php?r=7&a=5631

Українські майдани 1990, 2004, 2013 були вибухом саме такої української стихії.

Вороги не тямлять ані української нації, ані українського характеру, ані української стихії. Саме тому вони не мають стовідсоткового успіху в Україні.

Жодна окупація в Україні не досягнула і не досягне успіху, бо се вербовий народ (як влучно зауважила у романі ВІДЛУННЯ відома україеська письмачка Лариса Денисенко), він гнеться але не ламаєсь, і вельми вельми живучий.

Коли буде четвертий майдан?

Скоро.

Десь 2024 року.

Але ПРАВЛЯЧИЙ БИДЛЯЧИЙ КЛАС наближає сей кривавий бенкет чи не щодня своїми недолугими діями, заявами а бездіяльністю.

Протести -- звичайний демократичний механізм реакції суспільства на дії альбо бездіяльність влади.

За останні сім років було море акцій: проплачених, стихійних, порошенківських, антипорошенківських, правозахисних тощо. Були сутички, гинули люди.

Арешт Стерненка сколихнув школоту, студентство, об'єднав лівих-правих-центристів і запустив механізм української стихії.

Аваков був не готовий до сього вихлюпу неконтрольованої владою української стихії. Він не пустив машину озвучки на Банкову, не пустив протест перед вікна ОП, натомість виставив автозаки, аби залякати і не виставив туалети для нацполу.

ВІН ПЕРЕСРАВ НЕ НА ЖАРТ.

Наступна акція уже була довговорняком: машину пустили, протест пустили, автозаки заховано у двір НСПУ (слава вам, продажні українські радянські письменники на чолі з гидомирним а грошолюбним капловухим чмом), туалети для нацполу поставлено, а для протестів -- ні, хоча Аваков міністер унутрішніх справ цілої країни і працює для усіх громадян а не тільки для нацполу.

Третій протест був суцільною провокацією Авакова.

Машину пустили, протест пустили.

Але були тітушки Авакова (спортивка, балаклави, стадність) + біля будинку з гимерами лежали в'язки замашних дубців -- готувалася бійка з нацполом.

Нацпол не втручався у події, а коли зробив спробу -- на ментівський кав'яр пішла школота -- вона не тікала.

Присутність депутатів ГОЛОСУ (Роман Лозинський, Ярослав Юрчишин) леґітимізувала протест і унеможливлювала ментівський розгул.

Аваківські тітушки спрацювали на відмінно.

Вороги отримали картінку, Кабмін Шмигаля закликав Авакова -- організатора провокацій -- до репресій. Парламент, заслухавши голову СБУ (Баканов визнав стеження за громадянами України, що не є функціоналом служби бившей в употрєблєнії), голову Нацполу а голову ДБР (а сі тут до чого?) ухвалив ганебну постанову з закликом до організатора провокацій Авакова до репресій.

Схоплені похапцем учасники акції примножили політв'язнів і не розв'язали проблеми.

Клітчко, запровадивши у Київі транспортний абсурд, запустив ядерний потенціял незадоволення київців.

Що далі?

Далі українська стихія розкручуватиметься за своїм сценарієм.

І кожне тупе а неадекватне рішення заява альбо зашквар ПРАВЛЯЧОГО БИДЛЯЧОГО КЛАСУ наближатиме вибух невдоволення і української стихії.

Зелебобік має велику надію на наступ хуйла на Україну.

Гаряча війна усе спише.

Усе?

Спише?

Побачимо.

Київ повниться шинами.

Душі повняться ненавистю.

У суспільстві -- величезний запит на СПРАВЕДЛИВІСТЬ.

Українці -- не московити і не білі руси.

Зелебобік і Аваков -- вороги номер один україноцентричного громадянського суспільства. Їх політична смерть -- запорука українського успіху.

Слава Україні.